HOME | INFORMATIE | PROJECTEN | CONTACT
Informatie

Na de middelbare school ben ik begonnen met de opleiding Bouwtechniek Timmeren. Daarna ben ik doorgestroomd naar de opleiding van uitvoerder. Na deze opleidingen heb ik verschillende functies gehad en uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een groot bouwbedrijf, waar ik de functie van uitvoerder vervulde. Ook de nodige bijscholing en nascholing heb ik gehad, dit komt mijn vakkennis zeker ten goede. Voor mezelf beginnen spookte regelmatig door mijn hoofd, maar in juli 2010 kwam het er toch van.

Inmiddels heb ik al een heel portfolio opgebouwd. Verscheidene klussen zijn al geklaard. Ik help u graag met mijn jarenlange ervaring.

Elke klus is weer een uitdaging. Ik wil graag netheid en correctheid uitstralen. De klus moet netjes en correct afgehandeld worden, zowel in het werk als op het gebied van communicatie. Dit wil ik zeker niet mis zien gaan, want een goede communicatie is belangrijk om de klant tevreden te stellen. Dit alles lever ik tegen een goede prijs.

Wilt u graag nieuwe ramen? Of nieuwe deuren? Is er een kozijn verrot? Altijd al gedroomd van een aanbouw? Of een schuifpui? Of het gaat om het uitvoeren of een stukje advies, het maakt niets uit. Ik, Minne Wassenaar doe dit graag voor u! Of u van tevoren een offerte wilt ontvangen of juist niet.

Wat de vraag of het probleem ook is, ik help u graag.

2011 Minne Wassenaar. Valide XHTML 1.0 Transitional en CSS 2.1.